Bo i Belize med en Belize Arbeidstillatelse

Det er obligatorisk for deg å ha et pass for å besøke Belize . Passet må være gyldig i seks måneder minst utover omfanget av oppholdet der. På ankommer Belize, vil du bli gitt en tretti dagers visum og en forlengelse inntil seks måneder fra Immigration Office. Et gebyr på $ 25 må betales hver måned. Den Belizean Ambassaden må kontaktes for å få et visum før du går der.

Så hvis du ønsker å bo eller få en jobb i Belize så må du få en Belize arbeidstillatelse. Får en Belize arbeidstillatelse er ikke så lett fordi Belize Labor Department har gitt forskrifter for å beskytte ansettelse av Belizeans dermed nedslående non-Belizeans fra å få en Belize arbeidstillatelse. Det første trinnet i å få en Belize arbeidstillatelse er ved å kjøpe søknadsskjema fra Angelus Press. En Belize arbeidstillatelsen er av to typer - søknad om tillatelse til å ansette utlendinger og søknad om kortsiktige selvstendig næringsdrivende.

Søknad om tillatelse til å ansette utlendinger - Hvis du ønsker å jobbe i denne byen så må du være en lovlig bosatt i Belize i minst seks måneder. Du må ha visum og en Belize arbeidstillatelse fra Utlendingsdirektoratet avdeling. Arbeidsgiver av søkerens behov for å sende inn søknadsskjema sammen med følgende dokumenter - tre passfoto, gyldig pass av søkeren, $ 20 frimerker og bevis på at søkeren er kompetent for jobben. De utenlandske søkeren vil bli vurdert for en Belize arbeidstillatelse først når ingen egnet nasjonal ble funnet kompetent for jobben etter annonsering posisjon lokalt i tre uker minst.

Søknad om kortsiktig selvstendig næringsvirksomhet - Denne typen arbeidstillatelse gjelder for utenlandske investorer. Søkeren må være bosatt i Belize lovlig. Han / hun bør ha visum og / eller en Belize arbeidstillatelse. Søkeren må gi en lokal bank kontoutskrift for å bevise at han / hun har tilstrekkelige midler i hans / hennes konto. Søkeren må få en henvisning fra organisasjonen eller relevante departementet som arbeidet til søkeren er bekymret. I dette tilfellet er en obligatorisk seks måneders gjesteopphold vaklet av. Det antas at en slik venture vil bidra til å skape sysselsetting til Belizeans i nær fremtid. Søknadene må være presentert for Labour Office i det aktuelle distriktet der søkeren har til hensikt å fungere.

Relaterte innlegg:

  1. Visum til Belize Alle besøkende til Belize må være i besittelse av ...
  2. Belize som kvalifisert Pensjonert Personer (QRP) Program For å søke på QRP programmet, er det noen enkle ...
  3. Belize Utlendingsdirektoratet Det finnes en rekke innvandring strategier når du besøker Belize: ...
  4. Belize Tourist kort Besøkende til Belize MÅ ha et pass som er gyldig ...
  5. Steder å bo i Belize Belize tiltrekker mange turister over hele verden siden ...